Još jedna godina se završava i ostaje za nama. U nju smo bili ušli puni entuzijazma, sa planovima, idejama i izazovima. Koliko smo bili uspešni, videćemo kada u narednom periodu budemo sveli račune.

Za kraj ću se samo kratko osvrnuti na ključne događaje koji su obeležili ovu godinu.

DSC_0048

Projekti u 2015. godini

1. Tokom juna pušten je novi blog, kreiran na WordPress platformi, koja zadovoljava sve moderne web standarde. Od tada pišemo i objavljujemo članke sa ove platforme i vrlo smo zadovoljni kako nam služi.

2. Početkom oktobra okončali smo povezivanje sa sajtom Moja Garaža. Povezivanje je obavljeno preko novog dela sajta Moje Garaže koji je posvećen gumama. Sa ove platforme omogućeno je da preko modela automobila pronađete odgovarajuće gume, proverite raspoloživost i zatražite da vam stigne na mejl adresu prilagođena ponuda.

Ovde možete da diskutujete o gumama, kao i da pročitate ocene korisnika o pojedinim dezenima guma, pa da na osnovu njihovog iskustva donesete odluku pre kupovine.

Moja Garaža je, kao deo sajta Polovni automobili, društvena mreža za vlasnike i ljubitelje automobila. Ove možete da „parkirate“ vaš automobil i razmenite iskustva sa ostalim vozačima o svim temama iz ove oblasti.

3. Početkom decembra, ugledao je svetlost dana i naš novi sajt. Moderan, brz i svetskog dizajna. Ono što ga posebno odlikuje je responsiv dizajn. Da bi sve ovo postigao, naš tim programera i dizajnera imao je nekoliko meseci pune ruke posla. Sada vas od njega deli samo jedan klik.

4. U saradnji sa sajtom Osiguranik.com, pripremili smo nedavno veliku akciju koja podrazumeva popuste, a koji mogu da se ostvare prilikom kupovine guma i kasko osiguranja.

Nakon velikih projekata

Svi sajtovi koje sam pomenula – www.polovniautomobili.com, www.mojagaraza.rs, www.osiguranik.com iwww.internet-prodaja-guma.composluju pod velikom kapom kompanije www.infostud.com.

Infostud je jedna od prvih Internet kompanija u Srbiji, posluje preko Interneta i podstiče razvoj elektronskog poslovanja u našoj zemlji.

Kada sve ovo uzmemo u obzir, budući da su u pitanju veliki projekti, možemo slobodno reći da smo se umorili i da je vreme da se sa ovom godinom oprostimo i da je arhiviramo; da odemo na zasluženi odmor, kako bismo u sledeću godinu zakoračili sa novim entuzijazmom.

Nadamo se da ćete u predstojećem periodu pronaći za sebe vrednost u svim naporima koje smo ove godine uložili.

Pozdravljam vas sa parolom – vozite sigurno i bezbedno i stignite na odredište.

U ime celog IPG tima, želim vam srećnu i uspešnu 2016. godinu. 🙂

2 Komentara
  1. Skills 8 година ago

    Srecan novi pocetak, samo hrabro!

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?