Izvor: Osiguranik.com

OIPGW6-800x450

Nabavka i korišćenje zimskih pneumatika je stvar propisa i zdravog razuma, ali i jedan od onih troškova koji vozači nekako uvek dočekaju nespremni. Ako je takva situacija sa gumama, onda je kasko osiguranje još niže na lestvici prioriteta iako se svi slažu da je veoma korisna stvar. Portal Osiguranik.com, osiguravajuće društvo Wiener Stadtische i sajt Internet-Prodaja-Guma.com napravili su akciju za vozače koji tek treba da nabave zimske pneumatike, ali razmišljaju i o kasko osiguranju.

Ukoliko kupite pneumatike preko sajta Internet-Prodaja-Guma.com, dobićete 10% popusta na Wiener Stadtische kasko osiguranje koje zaključite preko portala Osiguranik.com. Takođe, ovo je pravi trenutak za sve vozače koji bi da ugovore kasko osiguranje, da uz popust obnove i zimske pneumatike. Uz kasko osiguranje ugovoreno preko sajta Osiguranik.com, dobijate i 5%popusta na kupovinu pneumatika preko portala Internet-Prodaja-Guma.com.

Treba napomenuti da  se popust za Kasko primenjuje na cenu koju biste dobili preko Osiguranik.com-a nakon što prilagodite polisu osiguranja svojim potrebama, tako što najpre odaberete od kojih rizika želite da se zaštite, dobijete zvaničnu cenu, a onda na tu cenu navedeni popust.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?