Prema rezultatima istraživanja evropskog tržišta od strane instituta SKOPOS iz Nemačke, broj vozača koji kupuju gume na internetu se povećao.

Internet kupovina guma

Istraživači iz SKOPOS-a intervjuisali su preko 5.000 vozača uzrasta između 18 i 65 godina koji žive i rade u pet evropskih zemalja, uključujući i Veliku Britaniju.

Rezultati ovog istraživanja pokazali su da je 25 odsto ispitanih vozača već kupovalo gume na internetu, a dve trećine onih koji do sada to nisu uradili, voleli bi da u budućnosti pazare gume „onlajn“. Britanski vozači najviše su zainteresovani da se okrenu ovom trendu. Posebno kada se pogleda statistika iz 2013. godine čiji rezultati kažu da je tada tek 14 odsto vozača kupovalo gume ne internetu. Za poslednjih 12 meseci ovaj broj je porastao za 23 odsto.

Kroz istraživanje, vozačima je postavljeno pitanje: Zašto kupovina guma preko interneta postaje sve popularnija? Glavni razlozi su:

– Veliki izbor brendova i modela
– Pozitivna iskustva sa poslednjom online prodavnicom guma
– Pristupačne cene
– Uvid u dostupnost guma

Ovi rezultati, po svojoj prilici, u skladu su sa nekim drugim predviđanjima da će do 2020. godine preko 20 odsto prodaje guma ići preko interneta.

Internet Prodaja Guma prodavnica vaš je lični vodič pri kupovini guma. Kada se registrujete na naš sajt, skoknite na početnu stranu, i prema dimenzijama, brendovima, sezonama ili ceni filtrirajte gume kako biste došli do one koja je adekvatna za vaše vozilo. Napravite vašu porudžbinom klikom na taster Naruči, a zatim sačekajte naša dalja uputstva.

Internet Prodaja Guma ne prodaje samo gume, ona je vaš mentor kroz gumarski svet. Svake nedelje minimum dva puta objavljujemo zanimljive tekstove i upoznajemo vas sa gumarskim terminima na našem blogu.

Uz dobru gumu – sigurno na drumu!

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?