Tehnologija SoundComfort kompanije GoodYear isporučuje mnogo tišu i udobniju vožnju smanjujući unutrašnji nivo buke. To znači da možete da se osećate opušteno uz 50% manje buke unutar svog vozila.

Tehnologija SoundComfort - ponekada je manje više

Dizajn guma SoundComfort predviđa ugradnju zvučne barijere. Kao jastuk za vaše vozilo, ova akustična barijera smanjuje zvučne vibracije i prigušuje unutrašnju buku u vozilu tokom vožnje. One čine da zvuk u kabini bude upola tiši nego što je to slučaj kada su na vozilu montirane obične gume.

Zanimljivosti iz kompanije GoodYear

Kakav je rezultat? Tiše i mnogo opuštenije iskustvo vožnje za vas i putnike. Iz kompanije GoodYear poručuju da ćete voleti ovaj zvuk.

Kakav je to zvuk?

Ima mnogo elemenata koji stvaraju zvuk u untrašnjosti vozila – vetar, brzina vožnje, uslovi puta, buka motora i konstrukcije, kao i same gume. Jedan od glavnih izvora buke koju proizvode gume je rezonanca vazdušne šupljine gume, koja nastaje vazdušnom vibracijom unutar gume i prenosi se na strukturu vozila.

Tehnologija SoundComfort - ponekada je manje više

Tehnologija SoundComfort radi direktno na smanjenju rezonance vazdušne šupljine gume. Dobra stvar je u tome što tehnologija SoundComfort  ne remeti druga svojstva gume. Garancija je ista, kao i karakteristike u vožnji. Jedina i značajna razlika je u tome što su one značajno tiše.

Kada u nazivu gume vidite oznaku SCT, to je znak da su one rađene po tehnologiji SoundComfort i da ćete sa njima imati mnogo tišu vožnju.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet prodaja guma

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?