Skladištenje-guma-1024x768

Od maja meseca smo uveli novinu na IPG sajtu, kada je u pitanju stanje odnosno raspoloživost guma. U saradnji sa dobavljačima, od sada se pored svake gume u ponudi može videti njena raspoloživost. Prikazom stanja guma želimo da u širokoj ponudi proizvođača i dezena pomognemo kupcima da lakše donesu odluku o izboru guma.

Raspoloživost je označena na tri načina:

1. Ukoliko su gume raspoložive nose oznaku Ima na stanju,

2. Ukoliko iz nekog razloga nije moguće utvrditi raspoloživost u datom trenutku, gume nose oznaku Naručiti radi provere,

3. Ukoliko gume nisu raspoložive, nose oznaku Proizvod nije trenutno raspoloživ (ove gume nije moguće staviti u korpu, ali se jednim klikom može mejlom poslati upit za tu gumu, nakon čega ćemo vas kontaktirati sa informacijama o raspoloživosti).

S obzirom da se radi o sistemu osvežavanja podataka koji se oslanja na nekoliko različitih izvora (lagera dobavljača) koji nisu u nadležnosti IPG-a, napominjemo da su moguće manje greške u raspoloživosti. S druge strane, IPG radi na usavršavanju ovog sistema, sa željom da se takve greške u budućnosti svedu na što manju meru ili potpuno otklone.

U slučaju da imate pitanja u vezi ove nove funkcionalnosti IPG sajta, slobodno nam se obratite putem upita za gume ili na telefone 024 671 715 i 021 466 697.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?