infostud-ogo

Internet kompanija Infostud kupila je početkom septembra domaći sajt www.internet-prodaja-guma.com. IPG je prva internet prodavnica guma u Srbiji osnovana 2009. godine i poslovala je u okviru preduzeća Rondo koje se bavi istim poslom, ali u fizičkom svetu. U vlasništvu Infostuda je sada 76 odsto IPG sajta, dok je 24 odsto u vlasništvu firme Rondo, koji ostaje manjinski partner.

U ponudi IPG internet prodavnice se nalaze letnje, zimske i gume za sve sezone za putnička, terenska i kombi vozila, kao i moto, skuter i atv gume, vodećih stranih i domaćih proizvođača. Gume kupljene u IPG internet prodavnici se isporučuju na kućnu ili poslovnu adresu kupca, a na teritoriji Srbije IPG ima veliki broj partnera vulkanizera i servisa za montažu guma kod kojih je takođe moguće preuzeti kupljene gume i obaviti sve neophodne vulkanizerske usluge.

Kao jednom od najuspešnijih projekata u oblasti elektronskog poslovanja i trgovine, na XI međunarodnoj konferenciji E-trgovina koja se održala u aprilu ove godine, IPG internet prodavnici je dodeljena nagrada E-trgovina AWARD 2011 za doprinos razvoju elektronskog poslovanja u Srbiji.

Infostud je internet kompanija koja razvija i vodi svoje sajtove, među kojima je i najposećeniji sajt za prodaju polovnih automobila u Srbiji www.polovniautomobili.com pa je tako kupovina IPG sajta samo nastavak poslovanja na polju automobilizma. Budući da se Infostud već godinama uspešno bavi elektronskim poslovanjem, a Rondo prodajom guma, sinergija ove dve oblasti i iskustvo u dosadašnjem radu biće glavni adut ovog partnerstva.

Ono što korisnici IPG internet prodavnice mogu da očekuju u narednom periodu jeste da će principi po kojima IPG posluje ostati isti, dok će se istovremeno raditi na poboljšanju ponude i kvaliteta usluge. IPG tim vam kao i do sada stoji na raspolaganju, te nas slobodno kontaktirajte ukoliko imate bilo kakva pitanja, komentare ili predloge.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?