Gume su jedini deo automobila koji ima direktan kontakt sa putem i predstavljaju osnovu bezbednosti vozača i putnika. Brinite o svojoj bezbednosti, a Klub 5* će Vam u tome pomoći!

1popust

IPG internet prodavnica je za članove Kluba 5* obezbedila popust od 5% na sve gume u ponudi kao i besplatnu isporuku na željenu adresu.

Ukoliko ste već član Kluba 5* i želite da kupujete gume u IPG internet prodavnici uz navedene pogodnosti, potrebno je da se na IPG sajtu registrujete kao član Kluba 5* i odaberete gume po želji. Prilikom naručivanja unesite Vaš ID Klub 5* kartice u polje predviđeno za to i automatski stičete pravo na popust i besplatnu dostavu odabranih guma. Takođe vam za sva pitanja u vezi ostvarenja popusta stoji na raspolaganju IPG prodajni tim putem telefona 024 671 715 i 021 466 697.

U slučaju da razmišljate o učlanjenju i voleli biste da saznate nešto više samom Klubu 5* i svim pogodnostima koje članstvo nosi, pogledajte zvaničnu prezentaciju Kluba 5* ili pozovite telefon 021 489 26 60.

2 Komentara
  1. dragan 12 година ago

    Postovani! kako postati clan kluba 5* ? ko ima pravo , odnosno koji su uslovi za clanstvo ? SRDACAN POZDRAV! Dragan Krsmanovic.

  2. grujic slavisa 12 година ago

    kako da narucim zimske gume a clan sam cluba 5 !!!pozdrav slavisa grujic molim vas obavestite me jer sam zainteresovan da kupim gume

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?