Zimske gume Viking WinTech sa simetričnim, usmerenim dezenom dizajnirane su za putnička vozila. Zahvaljujući spretnoj kombinaciji inovativne tehnologije i dobroj vuči na snegu i ledu, postaće pouzdan partner ne samo vlasnicima automobila već i vlasnicima suv vozila. Karakteriše ih takođe i odlično upravljanje na suvoj podlozi. Lansirane su 2017. godine.

Solidne i pristupačne zimske gume Viking WinTech

Karakteristike guma Viking WinTech

1. Zimske gume Viking WinTech, zajedno sa poluteretnim gumama Viking WinTech Van, prve su zimske gume robne marke Viking. Njihov simetričan, usmeren dezen, snabdeven je gustom mrežom širokih odvodnih kanala. Oni obezbeđuju visok stepen sigurnosti i smanjuju rizik od nastanka akvaplaninga. Time doprinose većoj stabilnosti vozila na vlažnim površinama i otopljenom snegu.

2. Mnogobrojne lamele na gazećoj površini imaju ivice koje se “hvataju” za podlogu. One su odgovorne za pouzdano prijanjanje na snežnim i zaleđenim površinama.

3. Kanali koji se nalaze pod različitim uglovima nagiba omogućavaju izuzetnu vuču u bilo kom pravcu kretanja. Specijalan oblik kanala omogućava efikasno blokiranje snega, što poboljšava usmerenu i bočnu stabilnost.

4. Dizajnirane su tako da obezbede bolji prenos snage. Sam dizajn gazeće površine značajno poboljšava karakteristike pri upravljanju, posebno na suvoj podlozi.

Viking je robna marka Continental grupacije. Po kvalitetu spadaju u budžet kategoriju i pristupačne su svačijem džepu. To znači da ćete sa ovim gumama, po relativno povoljnim cenama, dobiti sasvim solidan kvalitet.

Kakvo je vaše iskustvo po pitanju ovih guma? Pišite nam u komentaru i pomozite ostalima kod izbora prilikom kupovine.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?