Kada kažemo Michelin – izrekli smo ime jednog od najboljih proizvođača guma na svetu kome milioni vozača veruju. Da bi ostala odana svojim ljubiteljima, ova kompanija je zimskim dezenom Michelin Alpin A4 podigla dizajniranje guma na novi nivo. Alpin A4 štedi gorivo, obezbeđuje sigurnost na putu i traje duže.

Michelin Alpin A4

Michelinova četvrta generacija guma za zimske uslove napravljena je prvenstveno za one zemlje u kojima kiša često pada, a putevi tokom zime često su zavejani. Ona “jede” kišu, sneg ili led na putu. Pri razvijanju korišćena je tehnologija koja se koristi pri proizvodnji guma za ekstremne zimske uslove – kada je napolju i do -60 stepeni Celzijusa.

Odlično prianja zahvaljujući novom gazećem sloju i, osim što omogućava brže kretanje vozila, ekonomično se odnosi prema potrošnji goriva u svim vremenskim uslovima tokom zimskog perioda. Otpor pri rotaciji smanjen je u odnosu na prethodnicu. Michelin Alpin A4 je projektovana da bi odgovarala širokom spektru vozila; od minivolumena preko malih gradskih automobila do limuzina.

U odnosu na prethodnu generaciju, ova Michelinka koči na površini koja je za 5 odsto kraća, a još jedna velika prednost je mogućnost prelaska 35 odsto većeg rastojanja od konkurenata. Alpin A4 poseduje za 50 odsto više lamela od prethodne generacije.

Za sve ove performanse zaslužan je, pre svega, materijal; Michelin Alpin A4 je potpuno nova guma od molekula koji sadrže silikon i suncokretovo ulje. Ova kombinacija pokazala se kao pobednička, dajući neverovatne rezultate bez obzira na uslove na putu; bezbednost je neuporedivo veća, troškovi su manji zahvaljujući gazećem sloju koji je dugotrajniji i ušteda goriva je veća.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?