Na sajmu automobila Woodward dream cruise, posetioci doživljavaju nezaboravnu vožnju kroz vreme koja oduzima dah. Ko se prepusti čarima ovih automobila, iskusiće potpuno sve zanimljivosti ovog legendarnog događaja.

Woodward dream cruise je manifestacija gde snovi postaju stvarnost

Sve je počelo davne 1995. kada je grupa zaljubljenika u automobile organizovala prvi Woodward dream cruise kao skromno okupljanje entuzijasta. Nastojali su da ožive nostalgične dane iz polovine prošlog veka, iz vremena kada su kao mladi slušali muziku i lutali na snažnim motorima po Woodward aveniji.

Čega ima na Woodward dream cruise

Ovaj sajam se vremenom proširio i prerastao u nezaobilaznu godišnju manifestaciju za sve ljubitelje automobila. Svake godine hiljade ljudi i prelepih autombila iz celog sveta dolazi na Woodward aveniju, dugačku 43,5 km. Od Detorita do Pontiaka, celom dužinom uživa se u čarima ove spektakularne vožnje.

Woodward dream cruise je manifestacija gde snovi postaju stvarnost

Ono što čini Woodward dream cruise posebnim je njegova jedinstvena istorija. Ova avenija je bila epicentar američke automobilske kulture i predstavlja čvrstu vezu između vozača, automobila i puta. Kao najduža avenija u Americi, Woodward je postao svojevrsna pozornica za najveće legende automobilske industrije.

Senzacionlana trka koja podiže adrenalin – GoogWood festival of speed

Na Woodward dream cruise možete videti sve – od retkih klasičnih automobila do prelepih oldtajmera i jedinstvenih modifikacija. Ovde je svaki automobil priča za sebe, a vlasnici sa ponosom dele svoju ljubav prema četvorotočkašima. Pored takmičenja, održavaju se koncerti i druge zabavne aktivnosti, koje čine ovaj događaj nezaboravnim iskustvom za sve prisutne.

Woodward dream cruise je manifestacija gde snovi postaju stvarnost

Woodward dream cruise je pravi raj za sve ljubitelje automobila, gde svaki okret ključa nosi sa sobom miris benzina i uzbuđenja. Ova manifestacija slavi nasleđe automobilske industrije i podseća nas na snagu i lepotu četiri točka.

Gde je adrenalin tu su Moto GP trke

Ovo je ujedno i putvanje kroz istoriju i prilika da se oseti neumorni duh automobilske strasti. Woodward dream cruise je mesto gde se stvaraju sećanja i ostvaruju snovi.

Sledeća manifestacija održava se 19. avgusta 2023. pa ukoliko ste u prilici, ne propustite ovaj nezaboravan događaj.

U međuvremenu potražite gume iz naše ponude na sajtu Internet prodaja guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?