Internet prodaja guma sa ponosom najavljuje novu ponudu MISSION akumulatora za putnička i teretna vozila. Ovi akumulatori, poznati po svojoj dugotrajnosti i pouzdanosti, idealni su za sve vrste vozila i odmah su dostupni za slanje.

Svi MISSION akumulatori proizvedeni su po superiornoj tehnologiji Matrix Press – u pitanju je inovativni kontinuirani proces u proizvodnji ploča akumulatora, koji pruža najbolji kvalitet u poređenju sa svim drugim metodama proizvodnje.

Matrix Press sprečava kratke spojeve, deformaciju i bubrenje mreže usled pregrevanja i prepunjavanja akumulatora.

UZ KUPLJENI AKUMULATOR DOBIJATE POKLON ATLAS 24H POMOĆI NA PUTU U VREDNOSTI 3.000 RSD

Garancija (saobraznost) na kupljene akumulatore je 2 godine. Rok isporuke je 1 – 2 radna dana kurirskom službom, a dostava je BESPLATNA. Plaćanje je moguće POUZEĆEM.

Akumulatore možete poručiti slanjem mejla na prodaja@ipg.rs , a ponudu pogledajte u nastavku.

Akumulatori za putnička vozila

MISSION Start-Stop EFB (SMF) akumulatori sa poboljšanim performansama

Posebno dizajnirani i proizvedeni za automobile sa Start Stop funkcijom, imaju deset puta veći kapacitet ciklusa od standardnih akumulatora, uspešno prošli testove visokih performansi od -40 do +65 stepeni.

Akumulatori za teretna vozila

Matrix Press proizvodi su calcium calcium, imaju duži vek trajanja, mogućnost dubokih ciklusa i nema potrebe za održavanjem.

Hladno valjanje u Matrix Press tehnologiji obezbeđuje 78% veću otpornost na koroziju, smanjuje konzistenciju mreže na veoma precizne nivoe (+- 0,001 mm) što garantuje stabilnost.

Poseban dizajn Matrix Press sprečava pukotine u žicama mreže i omogućava istrajnost, dva puta bolju adheziju između mreže i aktivnog materijala. Ojačani okvir i žica poboljšavaju perfomanse i izdržljivost.

Poruči gume na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?