Sajam automobila u Frankfurtu, takođe poznat kao Internacionalni sajam automobila u Nemačkoj, jedan je od najiščekivanijih događaja u svetu automobila. Dugi niz godina održavao se svake druge godine u Frankfurtu. Privlačio je ljubitelje automobila, ljude iz automobilske branše i medije iz celog sveta.

Najpopularniji sajam automobila u Frankfurtu premešten je u Minhen

Internacionalni sajma automobila IAA osnovan je 1897. godine u Berlinu. U Frankfurtu se prvi put održao 1951. godine i imao je dugu i bogatu istoriju. Prerastao je u jedan od najvećih i najuticajnihih događaja ove vrste. Izložba je poznata po tome što prikazuje najnovija i najbolja dostignuća iz tehnike automobilske industrije, od koceptnih automobila i prototipova, sve do modela i pribora koji su spremni za proizvodnju.

Najpopularniji sajam automobila u Frankfurtu premešten je u Minhen

Pored stotine izlagača koji prikazuju svoje najnovije proizvode, Sajam automobila u Frankfurtu nudio je, takođe, mnogobrojne događaje uključujući otkrivanje proizvoda, pres konferencije i panel diksusije. Ovaj sajam je obavezan događaj za sve one koji vole automobile, jer nudi jedinstvenu priliku da se lično doživi najsavremenija tehnologija i dizajn automobila.

Najpopularniji sajam automobila u Frankfurtu premešten je u Minhen

Međutim, od 2021. godine ovaj sajam se više ne održava u Frankfurtu. Posle brojnih polemika o tome gde će se ovaj sajam premestiti, izbor je pao na Minhen. Ove godine, Internacionalni sajam automobila održao se u Minhenu od 5. do 10. septembra.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet prodaja guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?