Auto Centar Boban, osnovan 1988. godine u Dunavskoj ulici na Dorćolu, Beograd, opština Stari Grad, nudi najkompletniji spektar usluga za automobiliste. Njegov osnivač, Nebojša Boban Atanacković, svoju uspešnu trkačku karijeru pretvorio je u porodični biznis posvećen automobilima.

Dugogodišnja posvećenost Auto Centra Boban poslu i auto uslugama krunisana je brojnim nagradama. Među njima sa ponosom izdvajamo dve nagrade Auto Foruma: Auto centar decenije, dodeljene za period od 1990. do 1999. godine i period od 2000. do 2009. godine. 

Auto Centar Boban je tokom godina proširio svoju ponudu, pa je tako centar do danas izrastao u centar sa najkompletnijom ponudom usluga automobilistima, pa tako danas u okviru Auto Centra Boban posluju:

  • Benzinska pumpa
  • Prodaja novih i polovnih automobila 
  • Tehnički pregled
  • Svi aspekti održavanja automobila:
  1. auto perionica
  2. auto servis
  3. limarski i farbarski radovi
  4. vulkanizer
  5. centriranje trapa
  6. Dynojet

Zbog tradicije duboko ukorenjene u auto sportu, Auto Centar Boban je i dalje usko vezan za trkačke staze. U sklopu centra tako funkcionišu dva udruženja: trkački klub pod nazivom ASK Centar Boban i oldtajmer klub AMD Dorćol. 

Naši kupci u Centru Boban mogu iskoristiti popust na tehnički pregled, 30% popusta na reglažu trapa, kao i 30% popusta na montažu i balansiranje.

Poruči gume na sajtu Internet Prodaja Guma i iskoristi ovu sjajnu priliku!

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?