Svesni smo da vam Zakon o tehničkom pregledu vozila zadaje muke. Usluge tehničkog pregleda SAVA CAR smanjuju glavobolje vlasnicima automobila 

Registracija vozila? Posebni stres.

Zato smo rešili da tehnički pregled SAVA CAR bude vrsta anti-stresa za Vas. Ne morate razmišljati o registraciji vozila, nalepnici nakon registracije: zato što je to njihov posao. 

Znate da vam je auto u sigurnim rukama kada tehnički pregled obavljaju edukovani autodijagnostičari i automehaničari. Oni svoja znanja unapređuju u skladu sa tehničkim promenama u automobilskoj industriji. 

U Auto centru SAVA CAR obavljate i tehnički pregled i registraciju vozila. Ovlašćeno pravno lice u našim prostorijama pri registraciji vašeg vozila izdaje nalepnicu za koju ne morate da odlazite u Ministarstvo unitrašnjih poslova (MUP). 

Takođe, obezbeđuju Vam osiguranje od autoodgovornosti. 

Osim redovnog obaveznog tehničkog pregleda za potrebe registracije vozila, radimo vanredne preglede. Vanredni pregledi osiguravaju da ne dođe do nesreće tokom korišćenja vozila usled kvara za koji niste znali da postoji, kao i pregled automobila usled dugog garažiranja. 

Tehnički pregled i registraciju vozila obezbeđuju kako fizičkim, tako i pravnim licima. 

Poruči gume na sajtu Internet Prodaja Guma i iskoristi ovu sjajnu priliku!

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?