GoodWood Festival of Speed je spektakularan događaj koji vam pruža priliku da u svoj punoći osetite moć adrenalina. On nastaje kao kombinacija brzine, prisustva različitih automobila i mnogih zanimljivosti. Ova godišnja manifestacija ima korene u čuvenom istorijskom Goodwood Motorsport Circuitu u Engleskoj, koji se poslednji put održao 1966.

Adrenalinska injekcija - GoodWood Festival of Speed

GoodWood Festival of Speed prvi put je održan 1993. godine i od tada je postao nezaobilazno mesto za sve ljubitelje trka i automobila. Ovaj festival nudi jedinstvenu priliku da se uživo doživi snaga i lepota najprestižnijih automobila svih vremena. Staze za trke se protežu kroz bujnu englesku prirodu. Pored ove lepote, posetioci mogu svedočiti neverovatnim trkama, demonstracijama i svečanim paradama klasičnih automobila.

Adrenalinska injekcija - GoodWood Festival of Speed

Ali GoodWood Festival of Speed nisu samo trke. Ova manifestacija nudi i niz zanimljivih aktivnosti koje privlače ljubitelje svih uzrasta. Možete da se divite prelepim oldtajmerima, da razgovarate sa legendarnim vozačima, vidite najnovije koncepte automobila i upustite se u adrenalinske vožnje u simulatorima. Takođe, festival pruža mogućnost susreta sa poznatim ličnostima iz sveta automobilizma i učenje od sručnjaka kroz različite prezentacije i diskusije.

Počeci i značajMoto GP Grand Prix trke

Najuzbudljiviji događaj manifestacije

Jedan od najuzbudljivijih događaja na GoodWood Festival of Speed je Hillclimb – vožnja uzbrdo, od kojih je lako moguće da vozačima počnu da podrhtavaju kolena. Automobili različitih klasa i epoha testiraju svoje granice na krivudavoj stazi uz uzbuđujući aplauz publike. Ova trka predstavlja pravi test hrabrosti, veštine i brzine.

Formula 1globalni fenomen u svetu trka

Adrenalinska injekcija - GoodWood Festival of Speed

Ova manifestacija je prava poslastica za sve zaljubljenike u automobile. Ovde se kombinuje strast prema trkama, automobilska istorija i inovacije. Na manifestaciji se slavi snaga motora, dizajn automobila i nesalomiva veza između vozača i mašine.

Ovde se snovi o brzini ostvaruju i pišu se nova poglavlja o automobilskoj strasti. I zato, pripremite se za uzbudljivu vožnju i pridružite se  GoodWood Festival of Speed. Manifestacija se ove godine održava od 13. do 16. jula.

Trenutnu ponudu guma potražite na sajtu Internet prodaja guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?