Lansirana je nova rezervna guma, prilagodljiva svim dimenzijama. Najnoviju rezervnu gumu – Space  Master, predstavila je holandska kompanija Vredestein, kao gumu koja se naduvava do dimenzije koja vam je potrebna.

Ova guma zadovoljava sve zahteve današnjih automobila sa visokim performansama. Sa ovakvom gumom montiranom na vozilo, vozač tokom vožnje neće primetiti razliku u voznim performansama, a guma je potpuno usklađena sa sistemom elektronske kontrole u vozilu, poručuju proizvođači.

0521320844283

Težina je 35%, a zapremina čak do 60% manja od standardnog rezervnog točka koji je bio u primeni. Manjom zapreminom štedi se prostor u prtljažniku, pa je zgodan kao oprema kako za sportske, tako i za luksuzne automobile.

U slučaju mehaničkog oštećenja gume, rezervni točak može biti spreman za upotrebu u roku od pet minuta.

Gume se za sada proizvode samo kao osnovna dodatna oprema – rezervni točak. Ekskluziva je pripala OPEL-u, ali su u toku pregovori i sa mnogim drugim proizvođačima automobila.

Ova guma za sada neće biti u slobodnoj prodaji. Ali kako stvari stoje, vrlo je verovatno da će veliki broj vozila koji će ubuduće silaziti sa proizvodne trake, imati novu rezervnu opremu.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?