Sportiva Super Z plus

Sportiva Super Z+ je letnja guma dizajnirana za brze automobile iz srednje i visoke klase.

Dizajn Sportive Super Z+ agresivan je baš zbog izazova koji je očekuju kada se montira na neki od brzih automobila. Agresivan dizajn gume doprinosi izgradnji “karaktera” samog vozila. Ova guma pruža odlično prianjanje na suvoj i mokroj podlozi zahvaljujući centralnom rebru i čvrstim blokovima koji su strateški raspoređeni unutar gazećeg sloja.

Sportiva Super Z+ otporna je na akvaplaning. Zahvaljujući širokim udubljenjima gazeće površine voda se dobro apsorbuje, pa se zatim širokim kanalima u ramenom pojasu odvodi sa gazećeg sloja. Zato je ova guma spremna za put i kada nas iznenadi letnji pljusak.

Ova guma ima može se pohvaliti pravovremenim kočenjem na suvom i mokrom putu i dobrim voznim karakteristikama. Zaustavni put kraći je u odnosu na njenu prethodnicu, Sportivu Super Z. Dobre kočione sposobnosti rezultat su unapređene smese od koje je ova guma napravljena. Takođe, Sportiva Super Z+ proizvodi manje buke u kabini i, samim tim, vožnja je udobnija.

Sportiva Super Z+ poznata je kao ekonomična guma; ne košta mnogo, a pruža vise od uloženog novca. Proizvodi se u Continentalovim fabrikama po tradicionalnoj tehnologiji.

Internet Prodaja Guma prodavnica u svojoj ponudi ima gumu Sportiva Super Z+ u različitim dimenzijama.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?