Kumho je jedan od deset najvećih proizvođača guma u svetu. Godišnje proizvede preko 60 miliona guma u fabrikama koje se nalaze u Koreji, Kini i Vijetnamu. Kumho svojim gumama snabdeva neke od najvećih svetskih proizvođača automobila, uključujući Ševrolet, Krajsler, Hjundai, Kiju, Mercedes-Benz, Micubiši, Smart i Folksvagen.

KUMHO

Kumho, što znači lepa, mirna jezera, deo je grupe koju čine velike kompanije: od poznate međunarodne aviokompanije Asiana, preko građevinskog preduzeća, logistike, petrohemijskih postrojenja do finansijskih preduzeća. U sastavu ovog proizvođača guma operišu tri centra za istraživanje i razvoj pneumatika, od kojih je jedan sa sedištem u Birmingemu.

Kumho širom sveta ima nacionalne mreže dilera, koji se zovu ECSTA performans centri. Ovi centri su prilikom ulaska u mrežu morali da prođu stroge kriterijume i pokažu dobro poznavanje proizvoda koje prodaju i pruže izuzetnu uslugu kupcima.

U ponudi IPG internet prodavnice trenutno se nalaze zimske putničke gume Kumho KW23 i Kumho 7400, u najzastupljenijim dimenzijama guma na domaćem tržištu, kao i zimske kombi gume Power Grip KC11.

4 Komentara
  1. bratislav48 12 година ago

    Pa nesto bas i nisam toliko siguran u kvalitet tih KUMHO guma. I pored mnogih nabrojanih i svetski renomiranih proizvodjaca automobila koji te gume stavljaju kao prvu ugradnju,praksa je meni licno, pokazala nesto sasvim drugo.Naime,kupio sam nov automobil marke KIA na kome su fabricki bile stavljene gume KUMHO.Nisam mogao da verujem,ali posle samo predjenih 3000 km,osetio sam cudno ponasanje automobila,kako na ravnom,tako jos gore u krivinama.Otisao sam kod vulkanizera,smatrajuci da je neka guma u debalansu,iako sam iste balansirao prvog dana po kupovini auta.Mom iznenadjenju nije bilo kraja,a ni vulkanizeru,kada mi je covek pokazao kako se gume ponasaju na balans masini.Pri rotiranju guma,iste su u osi setale po 2-3 cm levo i desno,te mi je covek rekao da odmah skinem sve 4 gume i kupim nove.Kada sam to uradio i zamenio KUMHO sa HANKOOK gumama,problema vise nemam.Na ravnoj povrsini,kada smo naslagali gume jednu na drugu,bilo je toliko praznog prostora izmedju obodnih povrsina skoro po 1,5 cm,sto je zakljucak da su sve otisle u „osmicu“.Ne zelim da budem subjektivan, jer se mozda to samo meni dogodilo,ali me vise niko nece ubediti da se KUMHO nadje na mom autu.HANKOOK gume su do sada presle 80.000 km i sara je, verovali ili ne, iznad 4 mm.
    Sve pohvale vasoj kompaniji IPG na profesionalnosti u poslu,ljubaznoscu operatera i odlicno postavljenoj prezentaciji svih modela guma.Dobro je i to sto se doticete i drugih tema vezanih za odnos:vozac-vozilo-saobracaj-bezbednost.
    Srdacan pozdrav.

    • Darko 7 година ago

      Hvala ti!

  2. Milos 12 година ago

    Ja imam totalno drugacija iskustva ! KUMHO je po mom ubedjenju najbolja guma za taj novac. Ja sam sa tipom 7400 presao oko 80 000 km,a sugradjanin kome sam prodao auto jos oko 40 000 i bile su jos uvek u voznom stanju. ZImi nije bilo uspona na koji nisam izasao, cak sam jednom i slepao uzbrdo po snegu bez problema. Za zimsku gumu su leti izuzetnom tihe a po kisi odlicno leze,cak i kad uletis u vodu. Nije ih bilo na trzistu neko vreme ali evo slucajno naleteh ovde i da vam kazem, najesen kupujem dve sigurno. Pozdrav svima.

  3. Nebojsa 12 година ago

    Trazio sam ponudu za gume zimske ili sve uslove 205x55x16 !
    Sada sam pregledao NEMA PONUDE NOKIAN,a samo jedna vrsta KUMHO???

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?