420x594_k [Converted]

CORDIANT je brend ruske kompanije „Sibur“, jedne od pet najvećih proizvođača guma u Evropi.

„Sibur“ u svom sastavu ima više fabrika specijalizovanih za proizvodnju putničkih guma, a test centar u Jaroslavi opremljen je najsavremenijom tehnologijom za testiranje guma.

CORDIANT letnje gume se koriste pri prvoj ugradnji za Reno Logan i Reno Sandero. Za tu svrhu „Sibur“ planira da od septembra do kraja 2010. godine proizvede oko 100000 guma. U toku su još i pregovori o prvoj ugradnji CORDIANT guma sa Folksvagenom, Škodom i Pežoom.

CORDIANT gume imaju optimalni odnos cena/kvalitet čime se svrstavaju u takozvanu „budžet“ kategoriju guma.

13 Komentara
  1. Nenad B. 13 година ago

    Moram reći da me je sve što sam do sada pročitao o ovim gumama jako zainteresovalo,i da sam vrlo rad da ove gume isprobam u vožnji. Mislim da je moje loše iskustvo sa ruskim gumama na novoj „LADI“ daleka prošlost (kao i sa „TIGAR“ gumama pre petnaestak godina,a veoma sam zadovoljan „Winter1“ i „Hitris“ gumama),a verujem da Rusi umeju da naprave gumu za sibirsku zimu,i loše puteve. Dakle, gde i kako se te gume mogu probati?

  2. admin 13 година ago

    Hvala što ste podelili vaše iskustvo sa nama i na pozitivnom komentaru kada je CORDIANT u pitanju. S obzirom da je iza nas već par meseci prodaje, povratne informacija sa tržišta su odlične: kupci su zadovoljni gumama i prodaja se povećava, naročito zbog toga što je CORDIANT i cenovno pristupačniji od većine drugih brendova. U situaciji kada se vozilom ne prelazi više od 5000 km godišnje, najjeftinija odgovarajuća guma (po dimenziji i sezoni) je sasvim logičan i opravdan izbor.

    IPG internet prodavnica nema klasičnu maloprodaju, tj. gume se prodaju isključivo preko interneta, tako da gume možete isprobati jedino tako što ćete ih kupiti. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu potrebno je da se registrujete i obavite naručivanje u IPG internet prodavnici, ili mi to možemo uraditi umesto Vas. Nakon toga ćemo Vam na mejl adresu poslati predračun sa instrukcijama za plaćanje, kao potvrdu da su gume rezervisane na Vaše ime. Po registrovanoj uplati, gume šaljemo kurirskom službom A2B na adresu po izboru. CORDIANT je i dalje na akciji besplatne isporuke, a rok je 1-2 radna dana po registrovanoj uplati.

    U slučaju da imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem bloga, Fejsbuk stranice, mejla, kontakt forme ili na telefon 021 897 708 (radnim danima od 9 do 16 časova).

    – Miljana, IPG

    • Markovic Toma 7 година ago

      Moze li se nabaviti sad, hitno dve zimske cordiant gume 215/65 r16, neverovatno je da pocetkom januara to nije moguce? Elim te gume jer imam odlicno iskustvo sa njima. Molim odgovor. Hvala!

      • Ljiljana Pavkov 7 година ago

        Zdravo Tomo, izvini što moj odgovor kasni. CORDIANT je stigao u minimalnim količinama ove sezone i vrlo brzo se rasprodao, tako da ih već duže vreme nema u magacinima.

  3. Ivan 12 година ago

    Zimske Cordiant gume sam vozio dve sezone i mogu reći da sam veoma zadovoljan. Na putu do kuće imam uspon od 7-8% i savladavao sam ga i kad je prekriven snegom od 20 cm a da ni jedno vozilo nije napravilo trag.

    Dve letnje gume sam kupio juče i videću kako će se one pokazati.

  4. Dejan 11 година ago

    Ovo ce mi biti druga zima kako vozim ove gume,zaista su fantasticne!
    Isto sam imao lose iskustvo sa ladom kad je u pitanju novo vozilo,isto su bile Ruske gume samo neki drugi proizvodjac.Sad imam 16″ na reno scenic i stvarno su idealne!

  5. JOVO 8 година ago

    POSTOI LI LEVA I DESNA GUMA POSTO SU SARE NA LEVOJ I DESNOJ GUMI RAZLICITE

    • Ljiljana Pavkov 8 година ago

      Zdravo Jovo,
      Ne postoje leva i desna guma. Reč je o asimetričnom dezenu i važno je kako se montiraju. Na boku gume piše outside, i ona treba da bude vidljiva sa spoljne strane kada je guma montirana. Kada bi tako montirane gume mogle da se pogledaju, izgledalo bi kao da se gledaju u ogledalu. Ovo znaju svi vulkanizeri i o tome vode računa prilikom montaže.

  6. Milos 8 година ago

    Postovana Ljiljana. Ja imam gume „Matador“ sibir snow dim. 195\65 r15 mp 92 pise da tu gumu je preporucena brzina do 200km\h,za vozilo fiat stilo karavan. Interesuje me koji je najbolji pritisak u gumama,da li mozete da mi odgovorite? Procitao sam vasa uputstva gde bih trebalo da pise,ali ja to nemam i nigde na autu,nema oznaceno. Ako je potrebno jos nekih informacija da vam dostavim,samo recite. Unapred zahvalan.

  7. Nemanja 8 година ago

    Pozdrav svima, blizi se zimska sezona pa sam gledao informisao se oko guma. U kemoipexu su mi preporucili Cordiant a i cena je stvarno ok. Zanima me koja je razlila izmedju modela winter drive i snomax? I ako je neko vozio neke od ovih modela da li su bucne na suvom?

  8. sergej 7 година ago

    pozdrav svima, hocu da uzmem cordiant zimske, pa me interesuje da li da se upustam u tu pricu ili ne? iskreno po onome sto sam procitao o njima i odnosu cene, mi zvuce pimamljivo. da li neko ima iskustvo sa tim gumama

  9. danijel 7 година ago

    yasto vise ne mogu da se nadju kordiant gume koje su stigle pre 4 godine u srbiju sa yakrivljenim sarama i gde mogu da se naruce posto ovde kod nas je bas slabo da stiyu te gume

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?