Na godišnjem testu zimskih guma, u organizaciji časopisa AutoBild, guma Continental ContiWinterContact TS 850 ocenjena je kao „primerna“.

AutoBild ContiWinterContact TS850

Na testu se našlo 50 zimskih guma različitih brendova. Testirano je preko 16 različitih karakteristika guma, uključujući upravljivost na snegu, performanse na mokroj podlozi, ali i na suvoj, i troškove.

Za ContiWinterContact TS 850, testeri su imali posebne komentare: „Ova guma je specijalista za zimsko vreme sa impresivnim upravljačkim karakteristikama, posebno na mokroj podlozi. Pruža visoku bezbednost pri akvaplaningu, ali i pravovremeno koči; zaustavi put je kratak i na snežnom pokrivaču i na mokrom putu. Ova guma pruža veći broj pređenih kilometara i dobar odnos cena-kvalitet“.

Tako je guma ContiWinterContact TS 850 pobrala samo hvale od strane sudija i verovatno obezbedila sebi posebno mesto u zimskoj ponudi guma za ovu sezonu.

Pročitajte više o gumi ContiWinterContact TS 850.

3 Komentara
  1. milutin 9 година ago

    Vozim Vinteru već 15 godina, veoma zadovoljan prelazim preko 50.000 km godišnje. Pozdrav

    • francuz 9 година ago

      To sto vozis Winteru 15 ne govori nista o toj gumi vec o tvom neiskustvu. Vozio sam Winteru par godina na dva razlicita auta. Vozio sam i mnoge druge zimske gume . Ako pricamo o premium zimskim gumama kao sto je Conti TS 850 onda nema potrebe da pominjemo Winteru. To je kao da poredis Audi RS8 i Punto. I jedno i drugo se vozi ali kako?

  2. Jovandeka 7 година ago

    Wintera je klizaljka na mokrom putu. Grabi kroz sneg ko blesava, i odlična je guma za planinu i gudure gde nije čišćen sneg, a može autom da se prođe. Ali po mokrom putu i bljuzgavici (a tako je tokom većeg dela zime po gradovima), Wintera je prilično lošija u odnosu na nešto skuplje gume. Naravno, spram auta i stila vožnje idu i gume, tako da je Wintera idealna za starija vozila male vrednosti, koja se pažljivo voze zimi.

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?